Naziv
Cijena bez PDV

Ovo je novi iMac. Ima sve ono zbog čega voliš Apple. Plus turbo čip M1. Plijeni elegancijom. Osvaja snagom. Savršeno se uklapa u tvoj život.

Svojim elegantnim dizajnom u sedam predobrih boja iMac transformira svaki prostor. Tanak je tek 11,5 mm, a teži manje od 4,5 kilograma.

Magic Keyboard, Magic Mouse i Magic Trackpad i bojom pašu uz tvoj iMac. Briljantno.

24-inčni zaslon Retina 4,5K. Više od milijardu boja. I True Tone za ugodnije gledanje pri svakom osvjetljenju. Pa je sve, od streaminga filmova do uređivanja fotografija, savršeno oštro i pršti bojama.

FaceTime HD kamera od 1080p

Dvostruka rezolucija i čip M1 pobrinut će se da u videopozivima uvijek izgledaš odlično.

Tri mikrofona studijske kvalitete

Prijatelji, obitelj i suradnici lijepo će te čuti bez pozadinske buke.

Sustav sa šest zvučnika

Ispunjava svaki prostor zvukom u koji možeš uroniti.

Čip M1 i macOS podižu iMacove performanse na još višu razinu. Budi se u trenu. Aplikacije se pokreću munjevito. I cijeli sustav radi glatko i brzo.

iMac i iPhone prekrasno surađuju. Pozivi i poruke stižu izravno na iMac. Tekst i slike jednostavno se kopiraju i lijepe s iMaca na iPhone i obratno. A AirDrop omogućuje neometano dijeljenje datoteka između ta dva uređaja.

Do četiri USB-C priključka – uključujući dva Thunderbolt priključka – za sve tvoje omiljene uređaje. Adapter za napajanje s pletenim kabelom koji bojom prati tvoj iMac. I Wi-Fi 6 i Bluetooth za stalnu vezu.

OPCIJE
Veličina zaslona
  • 24-inch