iPad mini obožavan je zbog svoje veličine i mogućnosti, a sada je tu još više razloga za ljubav: čip A12 Bionic s Neural Engineom, 7,9-inčni Retina zaslon s True Toneom i olovka Apple Pencil koja će tvoje najbolje ideje zabilježiti čim ti padnu na um. To je i dalje iPad mini. Ali nikad nije bio ovako nabrijan.

Čudo u džepnom izdanju.
Zahvaljujući laganom i tankom dizajnu, iPad mini je savršen suputnik. Tanak je 6,1 mm i težak samo 300 grama, tako da ga je lako nositi u ruci ili ga jednim potezom izvaditi iz džepa ili torbe.

Mali radi kao veliki.
Čip A12 Bionic s Neural Engineom podiže ljestvicu snage i inteligencije. Koristi se strojnim učenjem u stvarnom vremenu za prepoznavanje uzoraka, predviđanje i učenje iz iskustva. Rezultat: dovoljno snage za proširenu stvarnost, aplikacije kao što je Adobe Photoshop CC* i uzbudljive igre s grafikom kao na konzolama.

Poveži se. Snimaj u HD kvaliteti. Igraj se u proširenoj stvarnosti.
Prednja i stražnja kamera na iPadu mini snimaju živopisne fotografije i videozapise filmske kvalitete. No zabava ne prestaje tu. Možeš upućivati FaceTime pozive prijateljima, skenirati dokumente i dodavati oznake na njih ili čak koristiti proširenu stvarnost za planiranje uređenja dnevne sobe.

Mini je dobio čarobni štapić.
Apple Pencil pretvara tvoj iPad mini3 u digitalnu bilježnicu koju možeš uvijek nositi sa sobom: pisati bilješke, potpisivati dokumente ili putem naslikati ili skicirati sve što ti padne na pamet.

 

 

OPCIJE
Kapacitet
  • 64GB
  • 256GB
Boja
  • Space Grey
  • Silver
  • Gold