Novosti

Predstavljen Apple TV 4K nove generacije

Apple je najavio sljedeću generaciju Apple TV-a 4K — snažnijeg, zabavnijeg i pristupačnijeg no ikad, te nudi impresivnu kinematografsku kvalitetu. Pokretan je A15 Bionic čipom, podrškom za HDR10+ i Dolby Vision tako da korisnici mogu gledati svoje omiljene filmove i TV emisije u najboljoj mogućoj kvaliteti na više televizora. Moćan i intuitivan tvOS-a, OS-a za dnevnu sobu, s popularnim Siri Remote, Apple TV 4K pojednostavljuje način na koji korisnici otkrivaju svoje omiljene sadržaje i uživaju u njima. Novi Apple TV 4K dostupan je u dvije konfiguracije: Apple TV 4K (Wi-Fi), koji nudi 64 GB prostora za pohranu; i Apple TV 4K (Wi-Fi + Ethernet), koji nudi podršku za Gigabit Ethernet za brzo umrežavanje.


 
Kinematografsko iskustvo kućnog kina
Sljedeća generacija Apple TV 4K moćna je zabava koja donosi najbolje video i audio mogućnosti na najveći zaslon u domu. Srce novog Apple TV 4K je A15 Bionic, čineći uređaj još moćnijim i energetski učinkovitijim. Rad CPU-a sada je do 50 posto brži od prethodne generacije, pružajući veću brzinu odziva, bržu navigaciju i brzije animacije korisničkog sučelja. GPU performanse sada su do 30 posto brže od prethodne generacije za još glatkiju igru.
Apple TV 4K sada podržava HDR10+, uz Dolby Vision, proširujući bogatu vizualnu kvalitetu na više televizora, proizvodeći detalje koji bodu oči i živopisne boje koje su zamislili kreatori sadržaja. Korisnici također mogu uživati ??u iskustvu kućnog kina uz Dolby Atmos, Dolby Digital 7.1 ili Dolby Digital 5.1 surround za impresivan zvuk.
Uz Siri Remote, korisnici uživaju u dodirnoj podlozi koja omogućuje brzinu, fluidnost i preciznu kontrolu za jednostavno kretanje kroz jednostavno, elegantno korisničko sučelje Apple TV-a. 
 
Besprijekorna integracija s Appleovim ekosustavom
Apple TV 4K besprijekorno radi s drugim Apple uređajima, počevši s čarobnim postupkom postavljanja s iPhoneom i jednostavnom kontrolom u bilo kojem trenutku s Apple TV Remote u Control Centeru. Duboka integracija Apple hardvera, softvera i usluga s Apple TV 4K otključava neusporedivo iskustvo koje donosi najbolje od Apple ekosustava u dnevnu sobu

 
Proizvodi na akciji