Novosti

iPhone SE već od 3098KN

iPhone SE akcija

Novi iPhone SE

Predstavljamo iPhone SE, najmoćniji 4-inčni telefon na svijetu. Da bi ga stvorio, Apple je krenuo od omiljenog, iznimno uspješnog prethodnika i u potpunosti ga iznova osmislili, izvana i iznutra. A9 isti je napredni čip koji je korišten u iPhoneu 6S. 12-megapikselna kamera snima nevjerojatne fotografije i videozapise rezolucije 4K. A značajka Live Photos oživljava tvoje fotke. Ukratko, riječ je o malom, ali itekako velikom iPhoneu.

Naručite vaš 16GB ili 64GB model u tamno sivoj, srebrnoj, zlatnoj ili zlatno rozoj boji preko našeg novog web sitea: http://apple.finder.hr/katalog.cfm?catId=55#item

iPhone SE Akcija

Dizajn 

Klasičan dizajn doveden do savršenstva. Izrađen je od fino pjeskarenog aluminija koji pod prstima podsjeća na saten, iznimno je lagan i kompaktan te savršeno leži u ruci. Na njegovom prekrasnom 4-inčnom Retina zaslonu svaki sadržaj je oštar i živopisan. A ukošeni, matirani rubovi te logotip od nehrđajućeg čelika boje kućišta zaokružuju ga u jednu prekrasnu cjelinu..

iPhone SE akcija

Tehnologija

U srcu iPhonea SE nalazi se čip koji pogoni i iPhone 6s — čip A9. Sa 64-bitnom arhitekturom u klasi stolnog računala, čip A9 odgovoran je za spektakularnu brzinu i odziv. A u kombinaciji s grafikom dostojnom igraće konzole sve tvoje omiljene aplikacije i igre rade i izgledaju brutalno. Sve u svemu, moćan čip za maksimalne performanse.

Koprocesor M9 integralni je dio čipa A9 povezan s brzinomjerom, kompasom i žiroskopom što mu omogućuje detaljno praćenje čitavog niza tjelesnih aktivnosti poput brojanja prijeđenih koraka ili mjerenja udaljenosti.

ipahone se akcija

Kamera 

Uz iSight kameru od 12 megapiksela tvoje će fotke biti oštre i prepune detalja kao da su snimljene iPhoneom 6s. A možeš snimati i 4K videozapise do 4 puta veće rezolucije od 1080p HD videozapisa pa ih montirati izravno na telefonu.

Live Photos, pokretom i zvukom, udahnut će život tvojim fotkama. Dovoljno je da dodirneš i zadržiš prst na svojoj 12-megapikselnoj fotografiji i trenutak neposredno prije ili nakon snimanja će ti se zavrtjeti pred očima pretvarajući tvoju fotografiju u živu uspomenu.

Retina zaslon nije samo mjesto za prikaz sadržaja već i bljeskalica za tvoju FaceTime HD kameru. Pokretan prilagođenim čipom za zaslon zahvaljujući kojem zaslon bliješti tri puta jače no obično, Retina Flash pomaže u osvjetljavanju tvojih selfieja pri slabom osvjetljenju i noću. A True Tone Flash brzo se prilagođava ambijentalnom osvjetljenju omogućujući vjernije boje te prirodnu boju tena.

touchid

Touch ID 

Touch ID čini otključavanje iPhonea SE jednostavnim i sigurnim. Naposlijetku, otisak prsta savršena je zaporka. Ne postoje dva jednaka i uvijek je s tobom..