Novosti

Novo - MacBook Air M3 Lagana. Nezaustavljiva. M3 mašina.

MacBook Air M3


MacBook Air M3 - Lagana. Nezaustavljiva. M3 mašina.

Proljeće je stiglo i oduševljeni smo što možemo podijeliti najnovije vijesti o novim Apple proizvodima.
Apple je upravo najavio lansiranje velikog dodatka u svojoj Apple obitelji.

Dolaze nam novi MacBook Air M3 s 13-inčnim zaslonom i MacBook Air M3 s 15-inčnim zaslonom, snažnijim i svestranijim nego ikad prije.

Novi MacBook Air s M3 čipom modeli dostupni su od danas 03.08.2024.

Pogledajte ovdje sve nove MacBook Air M3 dostupne modele i njihove cijene:  
https://finder.hr/trazi.html?query=macbook+air+m3





MacBook Air prolazi kroz posao i igru - a čip M3 donosi još veće mogućnosti najpopularnijem prijenosniku na svijetu. S do 18 sati trajanja baterije, možete ponijeti superprijenosni MacBook Air bilo gdje i brzo završiti što god radite.
 
Iznimno lagani i tanak manje od pola inča, MacBook Air se lako uklapa u vaš život i izrađen je s “planetom na umu”. MacBook Air s M3 napravljen je od 50 posto recikliranih materijala - prvi put za Apple. I svi MacBook Air prijenosnici imaju izdrživo kućište od recikliranog aluminija.

 
MacBook Air M3 svi modeli

Četiri sjajne boje: Midnight, Silver, Space Grey, Starlight, svi modeli dolaze s odgovarajućim MagSafe kabelom za punjenje.

Baterija koja traje cijeli dan. I MacBook Air s M2 i MacBook Air s M3 pružaju do 18 sati trajanja baterije, tako da možete ostaviti adapter za napajanje kod kuće.





Model od 13 inča je ultimativni prijenosni prijenosnik, dok model od 15 inča pruža više prostora na zaslonu za multitasking.

Čim otvorite svoj MacBook Air, spreman je za sve što mu bacite. I bez obzira na to koliko je intenzivan radni teret, ostaje tih zahvaljujući dizajnu bez ventilatora. Bilo da istovremeno koristite više aplikacija, uređujete videozapise u iMovieu ili igrate Baldur’s Gate 3 u Game Mode-u, čip M3 donosi više brzine i tečnosti u svemu što radite. 

MacBook Air M3 svi modeli

Četiri sjajne boje Midnight, Silver, Space Grey, Starlight su Vaše opcije i svaka dolazi s odgovarajućim MagSafe kabelom za punjenje.




MacBook Air s M3 čipom koristi nevjerojatne performanse umjetne inteligencije Neural Engine-a kako bi pružio inteligentne značajke macOS-a koje poboljšavaju produktivnost i kreativnost, uključujući moćne značajke kamere, pretvaranje govora u tekst u stvarnom vremenu i vizualno razumijevanje.
MacBook Air M3 Retina
Brilliant 15.3'' Liquid Retina display

I s pristupom širokom ekosustavu aplikacija koje pružaju napredne značajke umjetne inteligencije, korisnici mogu sve, od provjere domaće zadaće s pomoću Matematičke asistencije umjetne inteligencije u Goodnotesu, do automatskog poboljšavanja fotografija u Pixelmator Pro-u, do uklanjanja pozadinske buke iz videa korištenjem CapCuta.
MacBook Air M3 13 i 15 veličine
Novi ste na Macu?

Ako volite iPhone, zavoljet ćete i Mac. Mac je dizajniran da bude jednako jednostavan za učenje kao i iPhone. Bez obzira jeste li kopirali tekst na telefonu da biste ga zalijepili na Macu, razgovarali s prijateljima u Porukama ili locirali uređaje pomoću aplikacije Pronađi moje — kada koristite Mac s iPhoneom, oni besprijekorno surađuju.

Želite saznati više informacija o MacBook Air M3 proizvodima posjetite stranicu proizvođača:
https://www.apple.com/macbook-air/



 
Proizvodi na akciji