Novosti

Novi iPad Pro i iPad Air

Potpuno novi iPad Pro sadrži nevjerojatnu snagu u nevjerojatno tankom, laganom i prenosivom dizajnu. Pomaknite granice onoga što je moguće na iPadu sa superprijenosnim modelom od 11 inča i ekspanzivnim modelom od 13 inča koji je najtanji proizvod koji je Apple ikada stvorio.
Najnapredniji zaslon na svijetu

Novi Ultra Retina XDR zaslon predstavlja revolucionarnu tandem OLED tehnologiju. Kombinirana svjetlost dva OLED panela stvara nevjerojatnu svjetlinu i performanse ekstremnog dinamičkog raspona. Ekstremna svjetlina, nevjerojatno precizan kontrast i napredne tehnologije kao što su ProMotion i True Tone daju vam vizualno iskustvo koje pada u oči.
M4 čip

Predstavljamo M4, sljedeću generaciju Apple silicon, koji pruža nevjerojatne performanse u iznimno tankom i laganom dizajnu iPada Pro. Potpuno novi zaslonski engine omogućuje zapanjujuću preciznost, boju i svjetlinu. Snažni GPU s hardverski ubrzanim ray tracing-om renderira grafiku koja mijenja igru. A Neural Engine u M4 čini iPad Pro apsolutnom tehnološkom silom za AI.
Mikrofoni. Fotoaparati. Akcija.

Snimajte, uređujte i dijelite sve na jednom uređaju s profesionalnim sustavom kamera s LiDAR skenerom, mikrofonima studijske kvalitete i četiri zvučnika. Snimite 4K ProRes video, uskočite u videopoziv s novom pejzažnom prednjom kamerom i snimajte dramatično bolje skenirane dokumente poboljšane AI.
Pro povezivost

Pro povezivost dodaje posve novu dimenziju svestranosti iPadu Pro. Pokrenite vanjske zaslone visoke razlučivosti do 6K i povežite se s uređajima za pohranu pomoću Thunderbolta. I ostanite povezani gdje god se nalazili uz munjevito brz Wi-Fi 6E i 5G mogućnosti.
Redizajnirani iPad Air sada dostupan u modelu od 11 inča ili potpuno novom modelu od 13 inča sa zadivljujućim Liquid Retina zaslonom. Dvije prijenosne veličine, M2 čip, pejzažna prednja kamera, prekrasne nove boje. Nevjerojatna izvedba, nevjerojatno brza grafika, snažne AI mogućnosti. iPadOS i nevjerojatne aplikacije dopustiti da obavite stvari unutra čarobne, intuitivne načine.
Dvije veličine

Sada možete birati između 11-inčnog i potpuno novog 13-inčnog iPad Air-a, svaki s prekrasnim Liquid Retina zaslonom visoke rezolucije koji oživljava sve što volite raditi. Oba zaslona pružaju briljantno, osjetljivo iskustvo gledanja s točnim bojama. Pregledajte više aplikacija u split-screen prikazu.
M2 Chip

Nevjerojatno brz M2 čip donosi vrhunske performanse za iPad Air. Sa snažnim CPU-om, GPU-om i Neural Engineom, gotovo je 50 posto brži od prethodne generacije. Tako možete jednostavno isplanirati preuređenje svoje kuće u Trimble SketchUp-u, igrati najnovije. Sve uz nevjerojatnu učinkovitost za cjelodnevni vijek trajanja baterije.
Kamera - zarobite svoju maštu

Napredne prednje i stražnje kamere na iPad Airu olakšavaju snimanje fotografije ili 4K videa, obavljanje video poziva ili skeniranje dokumenta. Također možete koristiti stražnju kameru za skeniranje dokumenata i zatim ih ispunjavati Apple Pencil-om.
Povezivost

Ostanite povezani i produktivni gdje god se nalazili uz superbrzi Wi-Fi 6E ili odaberite brzu 5G mobilnu vezu kada ste daleko od Wi-Fi mreže. USB-C vam omogućuje brze i jednostavne veze s vašom dodatnom opremom kao što su vanjski zasloni, dockovi, pogoni i kamere.
iPadOS i aplikacije

iPadOS je osmišljen kako bi vam omogućio da napredujete kroz napredne tijekove rada i radite sve stvari koje volite s lakoćom i jednostavnošću. Pokrećite profesionalne aplikacije, igrajte igre visokih performansi i prihvatite kreativne projekte bilo koje veličine. Koristite više aplikacija odjednom, pišite u bilo kojem tekstualnom polju i krećite se brzo i učinkovito koristeći samo prst, Apple Pencil ili Magic Keyboard trackpad.
Magic Keyboard

Magic Keyboard pruža nevjerojatno iskustvo tipkanja i trackpada u elegantnom, prijenosnom novom dizajnu s aluminijskim odmorištem za dlan. Tipkovnica uključuje funkcijski red i veći stakleni trackpad s taktilnom povratnom informacijom za precizan rad i Multi?Touch geste.
Apple Pencil Pro

Apple Pencil postavlja standard kako bi se trebalo osjećati crtanje, slikanje, rukopis i bilježenje ? intuitivno i precizno. Sve sa savršenom preciznošću piksela, niskom latencijom, osjetljivošću na nagib i podrškom za odbijanje dlana. Potpuno novi Apple Pencil Pro dodaje još više mogućnosti za oživljavanje vaših ideja kao nikada prije.
Dizajniran da čini razliku.

Ono što je važno vama, važno je i Appleu. Od korištenja više recikliranih materijala koji smanjuju utjecaj na okoliš. Na zaštitu privatnosti koja vam daje veću kontrolu nad vašim podacima. Za stvaranje ugrađenih značajki koje iPad čine dostupnim svima.
Proizvodi na akciji