Spektakularan Retina zaslon.

Bilo da uživaš listajući fotke, kupuješ ili izrađuješ prezentaciju, živopisni 9,7-inčni Retina dovoljno je detaljan i velik da oživi sve što radiš.

Brze i tečne performanse.

64-bitni A9 čip pruža performanse uz koje svaka aplikacija radi brzo i tečno. Istraži bogate aplikacije za učenje, igraj grafički zahtjevne igre, a čak možeš i raditi u dvije aplikacije istovremeno. I sve to uz bateriju koja traje do 10 sati.

Aplikacije za sve.

Svaka je aplikacija za iPad dizajnirana tako da bude savršeno prikladna za rad na iPadu. Uz toliko sjajnih aplikacija za iPad u App Storeu sigurno ćeš naći aplikaciju za nešto što voliš raditi.

Moderan mobilni OS.

iOS 10 najintuitivniji je, najnapredniji i najsigurniji mobilni operativni sustav na svijetu. Toliko je sposoban da možeš raditi i igrati se istodobno u dvije aplikacije, primati SMS poruke na iPhoneu i odgovarati s iPada, te automatski sigurnosno kopirati svoje datoteke s iCloudom i pristupiti im bilo kad i bilo gdje.

Napredna sigurnost na dodir prstom.

Tvoj otisak prsta savršena je lozinka jer je jedinstven i uvijek s tobom. Touch ID omogućuje ti da trenutno otključaš svoj iPad i zaštitiš privatne podatke u aplikacijama.

Prednja i stražnja kamera.

Slikanje i snimanje s iPadom ne može biti lakše. Koristi se kamerom rezolucije 8 MP za snimanje detaljnih slika ili HD videozapisa rezolucije 1080p, pa ih odmah sredi na iPadu u aplikacijama Foto, iMovie ili nekoj svojoj omiljenoj aplikaciji iz App Storea. Prednjom FaceTime HD kamerom snimaj videopozive i prekrasne selfieje.

Rad na više uređaja.

iPad skladno radi s tvojim drugim uređajima. Započni pisati email na iPhoneu i završi ga na iPadu. Ili kopiraj slike, videozapise i tekstove s iPada i zalijepi ih na Macu. Pomoću AirDropa bežično dijeli datoteke između uređaja, u tren oka.

Otporan i mobilan.

Sa svega 469 g i tanak 7,5 mm, iPad je dizajniran da posvuda ide s tobom. A zahvaljujući aluminijskom unibody kučištu sigurno leži u ruci i iznimno je izdržljiv.

Ostani na vezi.

iPad je dizajniran da uvijek budeš na mreži. Brzi 802.11ac Wi?Fi osigurava propusnost od 866 Mb/s. Model Wi?Fi + Cellular podržava 4G LTE širom svijeta i time osigurava praktičnu umreženost. S Apple SIM-om jednostavno se povezuješ s bežičnim mrežama u više od 140 zemalja i regija, izravno s uređaja.

 

OPCIJE
Kapacitet
  • 32GB
  • 128GB
Boja
  • Space Gray
  • Silver
  • Gold