Mac Studio posve je novo Mac stolno računalo. U njegovom iznimno kompaktnom kućištu kriju se dosad neviđene performanse, beskrajna povezivost i pregršt novih mogućnosti koje će tvoj radni prostor pretvoriti u pravi kreativni studio u kojem će ti sve što trebaš uvijek biti na dohvat ruke. A sve to počinje tvojim odabirom između zastrašujuće brzog čipa M1 Max ili potpuno novog M1 Ultra, najsnažnijeg čipa za osobna računala u povijesti.

M1 Max dovoljno je jak za gotovo svaki zadatak. Bez obzira na to upotrebljavaš li više aplikacija odjednom, razvrstavaš li i uređuješ tisuće fotografija, snimaš li i miksaš glazbu na profesionalnoj razini ili pak otkrivaš nove egzoplanete, u munjevito brzi M1 Max uvijek se možeš pouzdati.

M1 Ultra koji je sastavljen od dva čipa M1 Max, omogućuje ti da s lakoćom obaviš nevjerojatnu količinu radnih zadataka. Sad možeš izvoditi složene simulacije čestica ili raditi u ogromnim 3D okruženjima koje je prije bilo nemoguće renderirati. Budući da ima dvostruku količinu resursa za prikaz medija, M1 Ultra može reproducirati do 18 streamova 8K ProRes 422 videozapisa, što ne može nijedno drugo osobno računalo.

Zahvaljujući nevjerojatno moćnom i efikasnom Appleovom silikonu, osmislili smo posve novo stolno računalo visokih performansi. Nadahnuće za dizajn računala Mac Studio bilo je vrlo jednostavno: htjeli smo da M1 Max ili M1 Ultra u kombinaciji s tvojom kreativnošću funkcioniraju bez ikakvih ograničenja, a da računalo pritom zauzima što manje prostora. Zato se savršeno uklapa ispod većine zaslona, pa njegovu čudesnu snagu i povezivost imaš na dohvat ruke, na svom radnom stolu.

Kućište računala Mac Studio u svojih 7,7 inča skriva revolucionaran termalni sustav dizajniran kako bi M1 Max ili M1 Ultra lako svladavali velike količine zadataka munjevitom brzinom, a pritom ostali tihi kao bubice.

Uz Mac Studio i njegov niz od 12 priključaka visokih performansi dostupnih s prednje i stražnje strane, doista možeš stvoriti studio iz svojih snova. S prednje strane lako ćeš priključiti — i odspojiti — svoju kameru, vanjsku pohranu i druge uređaje. Ako želiš vidjeti više, možeš priključiti do četiri zaslona Pro Display XDR i jedan 4K TV. A tu je i priključak za slušalice s naprednom podrškom za slušalice visoke impedancije ili izlazom za zvučnike s pojačalom.

OPCIJE
Procesor
  • M2 Max
  • M2 Ultra
Kapacitet
  • 512GB
  • 1TB
RAM
  • 32
  • 64